Onze bestseller
From฿26,000
Onze bestseller
From฿26,000
Booking Enquiry
Enquiry Form
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
2 People
 • 2 People
 • 3 People
 • 4 People
 • 5 People
* Please select all required fields to proceed to the next step.

Next Step

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1216

Why Book With Us?

 • No-hassle best price guarantee
 • Customer care available 08:00-20:00
 • Hand-picked Tours & Activities

NEDERLANDS: Familie Tour start Chiang Mai

 • 13 Dagen
 • Geen minimum leeftijd
 • Chiang Mai, Chiang Rai, Hua Hin, Bangkok
 • Natuur en Strand

Deze tour start in Chiang Mai, dat erg relaxed is en minder druk dan Bangkok. De tour begint met een beetje ontspanning, gevolgd door een jungletocht om een ​​idee te krijgen van het leven van de Hill Tribes. Daarna een bamboerafttocht in een prachtige omgeving. Vervolgens bezoekt u Chiang Rai en de Gouden Driehoek die Thailand verbindt met Myanmar en Laos. Terug naar Chiang Mai voor de nachttrein naar Bangkok en een transfer naar het strand in Hua Hin.
Dan naar Bangkok om deze prachtige stad een paar dagen te verkennen en ontdekken. We nemen je mee op een stadstour, maar er is ook tijd om zelf van deze bruisende stad te genieten. Deze rondreis eindigt in Bangkok. Als u in Chiang Mai begint, raden wij u aan de binnenlandse vlucht Bangkok naar Chiang Mai samen met uw internationale ticket te boeken.

Group Size

Minimum 2 personen

Transport

Bus, prive vervoer en nachttrein

Price

2 People:฿40,000/PP
3 People:฿35,000/PP
4 People:฿30,000/PP
5 People:฿26,000/PP

Price Includes

 • Engelssprekende gids
 • Alle transfers
 • Hotels met ontbijt
 • Entreegelden

Price Excludes

 • Persoonljke uitgaven
 • Andere maaltijden

Accommodation

Chiang Mai – Little Village Chiang Mai
Chiang Rai – Homestay Chiang Rai
Hua Hin- Ibis Hotel
Bangkok – Maitria Mode 15

How to book

Enter your details, select your travel date, number of participants and extension choice in the booking enquiry form, then click Next Step. Any additional information you want to share (number of kids and adults) can be added in the Additional Notes field on the second page of the booking enquiry form. 

Solo travellers, please check the FAQ section of this tour.

Programma

Dag 1 - 3Chiang Mai

De meeste tours beginnen in Bangkok, maar deze tour begint in Chiang Mai, wat erg relaxed is. Later op deze tour bezoekt u de hoofdstad van Thailand. In Chiang Mai verblijf je buiten de oude stad, in een familieresort bestaande uit teakhouten bungalows op palen in traditionele Thaise stijl. Op het platteland maak je op dag 2 een fietstocht en bezoek je lokale dorpjes met huizen op palen en rijstvelden langs luie binnenweggetjes en stop je bij een dorpsschool. Dag 3 heeft u tijd om door de omgeving van Chiang Mai te dwalen, een massage te nemen, een kookcursus te volgen, een olifantenopvang te bezoeken of te ontspannen bij het zwembad.

Dag 4Jungle Trek and Bamboo Rafting

We rijden naar Mae Wang, ten zuiden van Chiang Mai en vanaf hier maak je een trektocht door de bergen om bergstamdorpen te bezoeken. Je loopt door dicht bos, open gebieden, plantages van bergbewoners en soms langs of door rivieren. In de vroege middag lopen we de heuvels af voor een bamboeraftingtocht langs een prachtige rivier. Daarna gaan we terug naar Chiang Mai waar we de nacht hebben doorgebracht.

Dag 5Chiang Rai en Gouden Driehoek

Vandaag gaat u naar het uiterste noorden en bezoekt de provincie Chiang Rai met de beroemde witte tempel. de blauwe tempel em de Black House. Dan door naar de Gouden Driehoek waar u een boottocht maakt over de majestieuze Mekong rivier.

Dag 6Chiang Rai

Vandaag een dag ter vrije besteding, maak een mooie fietstocht of een scooter tour met routebeschrijving

Dag 7 - 11Hua Hin

We rijden terug naar Chiang Mai waar we de nachttrein nemen naar Bangkok. De volgende ochtend halen wij u op en transfer naar Hua Hin.Jullie verblijven 3 nachten in deze leuke strandplaats

Dag 11-14Bangkok

De dag begint met een transfer naar Bangkok in de ochtend. U verblijft in het Maitria Mode Hotel, een leuk hotel op een goede locatie. U heeft tijd om te ontspannen of de omgeving van het hotel te ontdekken. De volgende dag gaat u op City Tour door Bangkok; Chinatown, de bloemenmarkt, bekijk de wolkenkrabbers en reis over de Chao Praya-rivier en de klongs.  De laatste dag heb je de tijd om helemaal alleen door de stad te dwalen, een tuk-tuk-rit te maken, tempels en het paleis te bezoeken, of enkele van de grote winkelcentra. Of maak een fietstocht door de minder bekende gebieden, het is allemaal aan jou. U kunt ook gewoon ontspannen aan het zwembad.
Je tour eindigt met een transfer naar het vliegveld

Extension

Finish your trip with a couple of relaxing days at the beach or amidst the beautiful tranquil paddy fields. We have several options in Chiang Mai, Hua Hin, Koh Samet or Koh Samui. You can find them all here.
If you wish to extend your trip choose the desired option in the booking enquiry form.

Map

Photos
Frequently asked questions

I'm a solo traveller, can I book this tour?

Please use the enquiry form if you are a solo traveller. We will get in touch with you to see if/how we can arrange it.

Does this tour include airfare?

Included transfers, air or otherwise are listed within the tour details. The tour does not include any international airfare. We can help you book the cheapest flights.

Is it possible to make adjustments to the itinerary of this tour?

Please put any questions or adjustments you would like as a remark in the ‘notes’ section of the booking enquiry form. We will get in touch with you to see if/how we can arrange it.

More questions?

For other questions please check our FAQ page or contact us via the enquiry form or the red contact button in the lower right corner of the page.